onsdag den 25. april 2007

Livstykket fra Geilsk.

Mit livstykke er færdigt. Så her er lige et uklart billede af en del af mig og mine vinter hvide arme, samt livstykket.Den blev faktist bedre efter en tur i vaskemarie. Det bliver ikke den sidste, jeg tror den næste skal være rød eller.......
Mønster og garn er købt her, leveret i den fineste pakke, se længere ned på sidden.
Der er jo også "Green Gable" hos denne pige, hun har været så god at oversætte den til dansk..

Efter en tur på komunen, ja... så venter vi lige 1.mnd. mere på mit videre forløb i dette system. Vil jeg gå ud i solen og vinde garn op, der kommer vel også snart en datter hjem. Her er godt nok stille i disse dage, hvor Andreas er i Prag, bare han nu har det godt det lille pus "GGGGGGGG godt han ikke læser dette, UPS.

Jeg beklager meget, hvis der ind imellem kommer nogle stave fejl, det er ikke med min gode vilje. Men det der med at stave og kende forskel på D og B er ikke lige min stærke sidde, og jeg har besluttet, at hvis jeg kan leve med det, så må i også. For sådan er det nu engang.

2 kommentarer:

Gitte sagde ...

Wauw.. Den er blevet rigtig flot!! Jeg har bestilt livstykketrøjen, og er rigtig spændt på at få kittet. Skal gerne bruge den d 13 maj nemlig, men det er spændende strik fordi der sker lidt undervejs, ikke? Jeg har lige strikket miyake færdig, og det var en kedelig omgang, men dejlig er den nu den er færdig!!
Pyhaa.. Og du siger hvide arme. Det er ikke noget ved siden af mine!!

kludemutter sagde ...

Hej Gitte !
Du kan godt glæde dig den er god, og jo der sker lidt undervejs.

Miyake er også flot, men det er igen ribstrik, som vi ser meget af lige nu.

Godfornøjelse.
Hilsen Yt.