lørdag den 8. september 2007

Min første pris..

Jeg er stolt og meget glad, jeg er blevet nomineret til denne pris af Anne, TAK Anne.


The 'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who “effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".eller på dansk (ved etcetera)


Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde, med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag) - i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab".Så kommer det svære bare, jeg skal nominere nogen, det er godt nok svært, for der er mange der kunne få prisen. Jeg vælger at give prisen videre til disse :
Det er svært for der var mange flere der skulle have haft den.
Jeg var lige ved at tyv stjæle disse ord :
"Ingen nævnt, ingen glemt".

6 kommentarer:

lifeondyssen sagde ...

Skal lige have samlet kæben op fra tasterne i overraskelse over at du har nomineret mig til min første pris ..
Tak Yt for den super flotte pris som varmer helt ind i hjertet og som giver røde æblekinder og et stort smil på læben :-)

kludemutter sagde ...

Sådan havde jeg det også, sad og smilede over hele hovede.Den er velfortjent ;-)
Knus Yt.

Tina sagde ...

Hvor er du sød :) TAK!! Kan man nominere retur? ;)

kludemutter sagde ...

Selv tak Tina. Sku´det være en anden gang.

Bettina sagde ...

Aj, tusind tak!! Det havde jeg da helt overset!! :oD Hvor det varmer i disse dage med selvmedlidenhed op til de knugede skuldre, som sygepasser for egne børn på 2. uge. *suk*

Anonym sagde ...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.