torsdag den 11. oktober 2007

Kaffe pause

Jeg har stået på hovedet i skabe og skuffer. Efter hvad ?? jo, jeg trængte lige til at overblik over mit stof og garn lager. Der er ryddet ud med hård hånd, mest i stoffet. Eftersom jeg har arbejdet et par stedder hvor vi handlede med stof, har jeg igennem nogle år fået samlet et godt lager. Og da ungerne begyndte at spille rollespil, ja så samlede jeg også stof ind til det formål.
Helt ærligt jeg får det aldrig brugt, noget er købt i en tro om det skulle blive til et eller andet og noget andet er bare blevet umoderne og lige pludseligt frygtelig grimt. Nu ligger det i sække og er på vej til Hobro i morgen op på efterskolen kommer det, de kan bruge det og jeg har god samvittighed. Mit garn har jeg svære ved at give slip på, måske fordi det er noget godt der er tilbage, ved det ikke, så det får lov at ligge. Nu har jeg kikke til det og ved hvad der gemmer sig.
Kan ikke finde ud af om man skal have dårlig samvittighed over alt det kan forkøber sig i. Set udefra er det jo rent overflod, og dem der ikke selv har en hobby kan slet ikke sætte sig ind i at man kan have den trang til at købe garn og stof.Skal du ikke bruge det du har først, helt ærligt det er mine penge og min hobby.
Så, nej jeg vil ikke have det dårligt over at have en hobby eller tre, og et liv ved siden af mine elskede børn og mand.For jeg kunne slet ikke tænke mig et liv uden min hobby. Så hvis der bliver krig i morgen er vi ikke de første der fryser og sådan vil det nok altid være.Tror også jeg er en bedre mor og kone ved at jeg får tid og luft til det der interesser mig. Heldigvis syntes jeg at vi her i vores lille familie, har formåede at skab plads til vi alle har kunne få tid til vores interesser.Selvom vi også har brugt mange krafter og tid på at hjælpe Andreas i hans kamp, om at finde sig selv og få lov til at være sig selv. Heldigvis har vi altid fået utrolig god støtte fra Lyng fritidscenter. Nå, det er meget lang historie, som bringer tårene frem i mine øjne bare jeg skriver om det.Så måske når jeg ved 100% at han har det godt, og ikke mindst tør stole på det, kan det være jeg får lyst til at dele denne historie med jer.
Skulle lige have det på skrift, og luftet tankerne der har rodede rundt i mit bette hove de.Kaffe dufter nu, så jeg vil gå ud og tage en bid brød og en kop kaffe.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Yt, intet skal deles med andre førend man er parat, og det bliver måske engang, måske aldrig, men så er det som det skal være.
Hobby og det at købe ind til dette, tja den last har jeg jo også, men er også nået til at fritid koster, nogle spiller golf,andre har heste...og vi er på garn og stoffer :-)

kludemutter sagde ...

TAK for dine ord Anne.

Tina sagde ...

Jeg synes det er fint at samle sammen!!! Og når man er fuld af det man har på lager... må det videre... sådan er det bare ;)
Lige for kort tid siden skilte jeg mig af med næsten alt mit "kunstige" garn og nu sukker jeg efter... ja... stof :D

Har du så nu en masse tom plads du skal have fyldt op med noget andet?? ;)

lifeondyssen sagde ...

Kan kun give Anne ret .. del først når du er parat og har lyst.
Selvfølgelig skal vi alle have vor egne fritidsinteresser og så længe det hele falder i hak og alle er glade så er det jo perfekt :-)
Håber kaffen var god ;-)

kludemutter sagde ...

Jep, kaffen var god !!
Tomme hylder, næ det blev vist bare bedre plads. Og dog Nanna fik en hylde mere.