torsdag den 11. oktober 2007

Årets første risengrød.

Nanna og jeg skal spise selv iaften. Lars skal med "drengene" ud at spille fodbold, de ældste på holdet er 65 år og de spille hele året rundt udenfor. Lars nyder det og vores gode nabo H. C. på 65 år spiller også, så næsten hver søndag drager de 2 af sted op og leger lidt. Leger og leger de går til den og nogle af dem går meget op i at vinde. Lars har spillet siden han kunne gå og har spillet i de bedste rækker på Fyn, nå undskyld jeg skulle lige prale lidt med ham. Så selv om man er 46 år og der opefter er det ingen hindring for at spille bold.
Derfor skulle jeg hitte på noget mad til Nansen og jeg. Det slog mig at hun forleden dag spurgte om, hvornår man kunne spise risengrød igen.Derfor er årets første portion risengrød sat over, det skal kun lige koge lidt. Så bliver gryden
Pakket i avispapir. Derefter kommer det en tur

under dynen, der kan det stå og koge færdig til vi skal spise det.
Et opkog på komfuret igen og det er klar til at spise med sukker og kanel.


Nemmere kan det vist ikke blive og jeg skal ikke tænke på aftensmad før vi skal spise. Så kan det være jeg kan komme igang med noget af alt det andet der venter.
Ugen er gået uden jeg har fået lavet det helt vilde af nogen ting, jeg har ikke orket.
Kroppen har været træt og trængt til en pause, det er hård at må erkende at det er sådan det nok hænger sammen. Vi har dog været oppe og træne.Kan mærke at energien er ved at vende tilbage, dejligt der er nok der venter.


4 kommentarer:

Tina sagde ...

Uhmmmm vi elsker osse risengrød :) Måske man sku....

lifeondyssen sagde ...

Mums elsker risengrød mest Mio og jeg .. vi kan spise det hele året !
Hmm har aldrig prøvet den med dynen .. måske skulle jeg gøre det næste gang :-)

Kagekonen sagde ...

uhmmmmmm børnene og jeg elsker også risengrød, men får det kun når husbonden er ude. Det var han i tirsdags, så der åd vi os stop-mætte i risengrød med kanelsukker og smørklat(ter).

kludemutter sagde ...

Ja, vi spiste også til gryden var tom. Prøv det med dynen så brænder det heller ikke på.