tirsdag den 9. oktober 2007

Sej tøs

Nanna er en pige med ben i næsen. Hun har sine meninger og hun tør sige dem og stå fast på dem. I år er hun næstformand i elevrådet og derfor var hun igår kommet i vores lokale dagblad.
Jeg er stolt og glad på Nanna vejene, men også en smule bange. For det kan godt koste nogle øretæver ikke altid at tænke som andre, og så turde sige dem uha, det kan være farligt. Især når man kun er 12 år. Jeg håber hun tør blive i det spor hun er, og jeg vil støtte Nansen. Hun drømmer om at blive journalist, og det tror jeg også ville være det rette fag for hende, meeen lad os nu se, der er heldigvis længe inu til det skal bestemmes 100 %. Og så afligevel ikke, næste år skal de flytte op på en større skole, der skal de allerrede træffe et valg om hvilken linje de vil følge. Nanna har valgt den internationale linje, hvor 40% af undervisningen foregår på Engelsk.

5 kommentarer:

Tina sagde ...

Weee jeg ville også være journalist da jeg var ung... og jeg var også i erhvervspratik som en sådan :)

Hvor er det godt med ben i næsen og mod til at stå ved sine meninger... gid det må holde ved!!! Skøn pige du har dig dér :)

Anonym sagde ...

sej tøs du har, lyder som min... hun har også sine meninger, tør sige dem højt i klassen og andre steder... hun vil være skuespiller.. og det har hun nu sagt i 4 år, også jeg er spændt på om hun holder fast..(hun bliver 13 lige om lidt)

Tusindfryd sagde ...

Skide godt. Det lader til at det er sundt for teenagedøtre at have mødre der strikker....for min datter på 15 har også sine meningers mod og er ikke bleg for at ytre dem. Hun er forøvrigt fast besluttet på at blive politibetjent.

Gitte B sagde ...

Forrygende. Det bedste man kan være er jo...sig selv. Måske er der en sammenhæng mellem strikkende mødre og seje tøser...mine 2 er også sådan :-)Den ældste på snart 14 har kørt 'solo'-stil i flere år efterhånden. Lige nu er hun 'punker-wannabe' - synes det er fedt (og sjovt indimellem :-))Det er så vigtigt at have evnen til at være sig selv - og til at sige sine meninger. Det gør livet en hel del nemmere - set herfra :-)
KH Gitte B

kludemutter sagde ...

Gad vide om der er noget med strikkende mødre og piger der tør.
Spændene at læse at alle jeres tøser er ligesom Nanna,det bliver også sjovt at se om de alle bliver det de drømmer om.Vi kan jo kun bakke deres valg op.