søndag den 7. oktober 2007

Strikkefestival

Sikke en dag op og ud af fjerne før en vis man får sko på, en dejlig dag ventede. Britta og jeg drog hjemme fra kl.7.00. I tåge vi kørte mod Næstved, turen derover gik fint. På broen havde vi den flotteste oplevelse med tågen, vi kørte over skyerne og ind i dem, det var ligesom at køre ind i en sne storm. Det skal opleves, men et smukt syn var det. Vi landede i Næstved kl. 9.00.
Hilste på et par vågnede webstrikkere og fik os noget morgenmad. Vandrehjemmet er privat ejet, det er et gammel nonne kloster. Elisabeth nonnerne har boede der. Et fin sted, rammerne var fine til at huse 80 strikke glade kvinder, kunne ikke finde en mand nogen stedder. Det ville næsten også havde været synd for ham. Da kaffen var drukket gik vi ind i en hyggelig sal, op af kurven kom strikketøjet. Der var garn overalt, der var nogen der solgte deres overskuds lager. Butikker der havde slæbt en masse lækre ting med, så der var nok at se og mærke på. Der blev også indkøbt til at tørklæde i noro garn, en tynd og blød garn i de fineste farver. Damerne var begyndt at tale om hvordan de fik alle deres indkøb med hjem, så der blev vist handlet lystigt. Og andre mente de godt kunne melde sig til et års garn stop mere efter deres handel på festivalen. Der blev udvekslet strikke erfaring over bordene, der blev grinet og pjattet. Ren rå hygge var det.Lige et par billeder af stemningen, ikke den bedste kvalitet, men de er der.
Her ser i 80 strikke kvinder indtage deres middags mad.
God mad fik vi, der manglede ingen ting.Modsætninger mødes, men der er en ting der forbinder disse sko.
Strik og hygge !!!


Næste år er det i Silkeborg det foregår, skal ud og finde en sparrebøsse. For det er noget helt særligt, at være så mange forskellige strikke piger samlet. Tag en stol og sid ned, kan det være bedre. Spise og strikke en helt weekend.

Nå, jo jeg kan jo lige så godt indrømme det. Dorte kom med det lækrest bløde garn til halv pris. Gepard retro hed det, og inden jeg havde set mig om lå der garn til en bluse til Nanna og jeg i en pose. Hvem mon kom det i posen ???

Det var der vist nok rigtig mange der lod sig lokke af.

Tak for en dejlig oplevelse !!!


15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej hvor er det hyggeligt at se lidt billeder fra Næstved, man kan virkelig fornemme hyggen - men også sjovt at så forskellige piger kan mødes og være fælles om en ting

Lene sagde ...

Hej Yt, Du har ret, det var en dejlig dag - og dyr for et par stykker. Næste år behøver du ikke køre helt til Aalborg. Jeg er næsten sikker på, at det bliver lige ned til Gudenåen i Silkeborg.
Hilsen Lene Z.

lifeondyssen sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud .. god ide at mødes og vendt ideer og blive inspireret .. nyd resten af søndagen ;-)

kludemutter sagde ...

Ja der er hyggeligt.
UPs Lene, du har ret det er i Silkeborg, fejlen er rettet.
Det vil jeg gøre,nyde resten af dagen,vejret er jo dejligt.

Kattemorsk kosekrok sagde ...

Så koselig det var å få se bilder fra turen. Jeg kommer til å spare penger til neste tur og bli med. Dette så riktig hyggelig ut.
Hilsen Heidi/kattemor

Anonym sagde ...

Mon ikke jeg lige skulle finde et par strikkere her fra Sorø, der vil med til Silkeborg næste år. Det så da for hyggeligt ud det her. Så tager jeg også lige mine angulusser på ..fnis.

kludemutter sagde ...

Jo Anne, det kunne være så hyggeligt.Hvem kan leve uden angulusser ??

Anonym sagde ...

Nej, de er da bare så dejlige...og ens tæer kan bare være der, og hele dagen...;-)

Sylvia sagde ...

Takk for overraskende besøk.....deg har jeg ikke sett før. Har kost meg veldig her inne på din blogg. Dine vesker er bare sååå flotte!
Håper vi sees igjen!

kludemutter sagde ...

Ja, Heidi du må også have en sparrebøsse så du kan komme med.
Hyggeligt at du fandt mig Sylvia, vi ses nok igen.

GrenDesign sagde ...

Selv tak for sidst, Yt! Det var rigtigt hyggeligt at hilse på dig!!
:-) Britt

kludemutter sagde ...

Tak, i lige måde Britt.
Sjovt at få hovede på nogle af alle de blogger jeg læser.

Susanne sagde ...

Det var hyggeligt lige at se og hilse på dig :o) Det var en dejlig weekend og kan jo varmt anbefales til alle strikkegale. Kh Susanne i Silkeborg

Vivian sagde ...

Fine billeder trods lidt håndrysten ;-)
Det var hyggeligt at møde dig og se din helt unikke Hyld live.

Jeg ærger mig ganske lilla over ikke at have hamstret noget Retro - nå...

Vi ses - om ikke før så til næste år!

Hilsen Vivian

kludemutter sagde ...

Ja,hvorfor jeg ryster på hånden vides ikke.I var jo søde og venlige allesammen ;D
Jeg er glad for jeg fik hamstret "lidt", det jo bare så blødt.
Hvor er det dog en skøn datter du har !!!! Er fadren ved at tage jagt tegn ;O