torsdag den 28. juni 2007

Når nu ikke...

Jeg kan blogge på ferien, så kan jeg jo læse en blog dagbog. Skulle efter sigende være ret morsom.Hvis i er blevet nysgerrige som jeg kan i læse mere her .

Jeg nåede det hele i dag, ud med kurve med lidt godt i, til de pædagoger oppe i klubben som har holdt min søn ud i efter hånden nogle år. De har altid været der for os, så de fortjente lidt godt til ganen. Fik flytte ørene hos Marianne, skøønt.
Købt gave og drog derefter til føs´dag hos Ulle Paaske, min gamle chef som blev 60 år i dag. Hun har gjort sin drøm til virkelighed, godt gået. Den 5 bog med figurer er på vej fra Ulla. Hjem og hente Nansen, i centret købte 2 bøger en til os hver, vidre til Vamdrup efter Lars. Lidt mad i skrutten, nu sidder jeg lige her, om lidt sidder jeg inde i stuen med mit strikketøj. Er færdig og træt, så nu må de klare sig selv, ja de må. Livstykker er foresten færdig, ligger i vasketøjs skuffen.

onsdag den 27. juni 2007

Dagen derpå.

I dag er der blevet syet ting til ferien. Imens regnen står ned i lår tykke stråler.
Har vi da ikke snart fået vand nok, mine sommer blomster drukner, men det er der sikkert mange der er ved. Nå, om 1 uger er vi på vej til Spanien, via Hamborg.
Er blevet advaret mod lommetyve og andre der ikke kender forskel på dit og mit.
Derfor jeg jeg syet pengekatte til pigerne og mig selv.






Et rejse etui til strikkepinde og det der høre til er det også blevet til.



Det tror jeg nok skal komme til at fungere. Ja, man kan få mange behov når man går hjemme og har god tid.


I morgen skal der tages blodprøver, det skal der hver 2. mnd.Pga. af nogle piller jeg spiser. Håret skal sommer klippes, hos Marianne i Garn7000 her i Fredericia.
En gave skal købes min gamle Chef Ulla Paaske der fylder 60 år.
Til pjedsted det går, bagefter for at ønske tillykke med dagen.
Så skal der vist heller ikke ske mere den dag. Måske kikkes på mønster og stof til en kosmetik taske, men der er ganske afslappende.

Fru. Toft kom

Så kom de allesammen tøsse gruppen som jeg er med i, 4 Weeb-strikker, min svigerinde, min søster og ikke mindst Pia med galvanicspa. De mente bestemt at der skulle tages før og efter billeder, "ofret " blev mig, med hektiske røde kinder.
Ja, ja prøv i lige, at sidde der og være dybt alvorlig, mens de lukker den ene vittighed ud efter den anden. Om det er nemt ? Næææ det viser billede vist.
Om det gør ondt ? IKKE spor.
Om Pia hygger sig ? Ja, det tror jeg.

Nå, hvad siger i så ?

Ja til grin kan man altid blive. Ikk`

Det kunne ses, fugen ved øjet var blevet mindre, det samme var hullerne i hagen også. Alle prøvede på deres hænder og de fleste kunne se forskel Så nu ønsker jeg mig altså også en galvanicspa. Måske min søster og jeg deles om en. Syntes selv vi havde en god og sjov aften. Så det kan varmt anbefales.

Mens jeg ventede på mine gæster.

Kagerne er bagt, det vil sige. 1 kage og en rå æblekage. Kopperne fundet frem og lidt at drikke. Vi blive 10 piger. Der kommer vist også et par weeb-strikkere, det skal nok blive hyggeligt.Imens jeg ventede kunne jeg lige nå at sy en pengekat til lille kusinen, som bliver 8 år på torsdag. Så kan den kommer med posten sammen med et kort, vi skal derover på fredag til føs´dag.

Hip-Hip hurra for Cathrine, dit lille livs stykke.



Disse dækkeservietter manglede lige en stikning så den fik de lige.



De skal gives væk senere, mere kan jeg ikke røbe lige nu. Shu.....


tirsdag den 26. juni 2007

Får besøg ....

I aften kommer Fru Toft og rynkestrygejernet. Huset bliver fyldt af skønne "piger".
Der skal bages et par kager til dem, skæres lidt melon og hygges med dem.
Er meget spænd på at møde Pia og strygejernet, se om vi ligner nogen på 20 sommer, når hun har haft os i behandling. Så nu har jeg altså ikke tid til at sidde her mere, kan i have en god dag derude. Måske ses vi i morgen, hvis i kan kende mig. Fniiiis ;-))

Sommer klud.

Jeg er faldet for denne sommer ting, købte mønstret her. Så skal jeg jo have lært at hækle de der mormor firkanter. God undskyldning ikk`
Det er planen at det skal med på ferie, om ikke engang 14 dage UPS!!!







Og så måtte jeg jo eje disse hækle nåle, se længer ned på siden ........., de er bestilt.


Hurtig levering Bendixgarn


Igår eftermiddags bestilte jeg 4 hæklenåle af den gode slags. For nu skal de prøves, det kan da ikke passe at jeg ikke kan hækle. Får ondt i tommeltotten og jeg vil såå gerne. Til morgen lande i i vores gang, det er da hurtigt, og så er de ved at flytte også.

lørdag den 23. juni 2007

Tur til Skals.

Turen gik til Skals for at se på håndarbejde. Jeg mødes der oppe med disse 3 Piger Laila, Gitte og Jette. Vi havde ikke set hinanden før, men man skulle tro vi sås jævnligt. Snarken gik lystigt derud af, dejligt at mødes med nogle artsfæller ;-))
Der var lidt af hver at se på, og sikke nogle fine ting de har lavet.
Se selv !!!!!





































Er vild med deres broderi, jeg har desvære ikke selv tålmodighed til det. Flot er det.
Her kunne jeg godt trives 1/2 års tid, men hvad mon familien vil sige.
Ja, nu skal jeg jo passe på, det kunne jo være at de ville syntes at ville være dejligt.........
Da vi havde set på håndarbejde og kunsthåndværkere, bød Laila på frokost, mums det smagte dejligt. Der blev talt om strik og kikket i bøger og Kl.17,30 brød vi op efter den dejlig dag.
Jeg holdte i vores indkørsel kl. 19,15 igen, en lang men god dag, der godt kan gøres om.








torsdag den 21. juni 2007

Den grønne dame.

Dame tasken er færdig. Der er lomme til mobilen og en til pungen, og alt det andet der bare skal være der og ligge i bunden og rode rundt. Sådan er det vist i de fleste dame tasker.
Hanken har jeg lavet af noget slange til akvarier og kommet perler i.

Nå, jo så gik det også lige ud over et centimetermål, det var grønt. Og blev brugt til snipper til at åbne tasken med. Det er en smæklås der er i. Den var ikke så nem at sy i, da den ikke kan skilles ad som de små 10 cm. kan. Det er ikke blevet helt godt nok men kan bruges, til jeg finder ud af en anden måde at gøre det på. Så hvis du har prøvet det og ved hvordan man gør, så må du gerne give et hint, så vil jeg blive glad.



Klar til tur, tror hun skal med til Skals i morgen.


Lidt til mænderne og mig selv

Vi skal til føs´dag hos Onkel. Vi har splejset om en grill, som han har fået på selve dagen.
Derfor har jeg lavet et forklæde til ham så vi ikke kommer helt tom hændet.
Broderimaskinen har været på overarbejde, efter den har stået stille i laaaang tid.
Et af disse to forklæder bliver Lars´s, så endeligt er det lidt til ham også.
Det andet skal så til Fynsland.

Jeg er vild med denne skønne dame, hun bliver til en taske i dag.
Så hun vender nok tilbage senere i dag.


Dette broderi bliver vist også til en taske, har en ide inde i hovedet bland alle de andre ideer. Der er faktisk 78.443 sting i det, så det tog lige nogle timer at lave.
Kan i se Kaffe Fasset i det ? Det er ham der har designet det.

I morgen skal jeg på tur til Skals sammen med 3 andre piger fra weeb-strik.
Vi mødes der oppe. uha jeg glæder mig til det.
Måske kommer der nogle billeder derfra, så i kan se hvad i er gået glip af, ;-)
Folk der har været der før siger det er rigtigt godt. I år kommer der 20 kunsthåndværkere udefra og udstiller, så der skal nok blive noget at se på.



Nu kalder symaskinen, damen skal blive til en taske og måske et etui til kameraet.

Dresen står under bruseren og"synger", med nerver på, skal op til sin første prøve eksamen. Modren er spændt, for det med forberedelse er vist en by i Rusland.
Måske skal der en brat opvågning til, inden det bliver for alvor næste år.
Eller også kan jeg bare ikke huske helt hvordan det var med eksamen.


Livstykke igen


Livstykket fra Bente er på pindene igen og det går bare der ud af. Så måske skal den med på ferie. Jeg strikker den i brun, mig som ellers aldrig har brugt brun, men nu har der forvildet sig flere brune ting ind garderoben, nå forandring fryder.


Josephine bacon er så skide lækker når hun sidder på.....

sit lokumsbræt...... Måske har jeres børn lært jer sangen. Her i huset bliver den stadigvæk taget op, måske fordi det var den første lidt frække sang de lærte i børnehaven.
Denne Josephine er også lækker, måske har jeg fået lavet den til den store side, så ærmegabet er lidt stort. Det kan opskriften jo ikke gøre ved. Ellers er der strikke lige efter opskriften som er lavet af Lone Ipsen.

søndag den 17. juni 2007

Logo

Logoet er færdig.
Dette er lavet på forstykket.
Bag på ryggen kom dette.

Så må vi se om det kan bruges. Andreas har sagt god for det.
Vi skal der op i eftermiddag, til elevdag. Det bliver spændene at se alle de andre nye elever. Der er også ansat nye lærer, da de skal have 10 kl. i år.


Tur.

Lørdag fik jeg lokket Lars med på tur til Fyn. Hertil gik turen, en spændene gårdbutik. En blandet landhandel, skind og ost. Fik handlet smæklåse til sommer tasker, et drikke horn til Dresen og Nansen fik et penalhus, et af dem jeg selv kan huske vi havde. Lars fik rygeost og alm. ost. Det er en tur værd de har altmuligt til skin arbejder og så ved de hvad de har med at gøre.
Utrolig rar og hjælpsom dame der har butikken. Der skal jeg til igen engang. Og så kender jeg en der skal med hvis hun har lyst ;-))

På tur og bluse.


Denne sommer model blev færdig. Er blevet ganske fin. Drops model strikket i båndgarn. Det
hele er købt her . Så her er Nanna med morgenhår.

torsdag den 14. juni 2007

Indvielse af borg.

Der har i dag været indvielse af rollespils borgen på lyng fritidscenter.
Sikke nogle rammer de har nu, og nøj hvor har de arbejdet for den.
Therkild har knoklet dag og aften lige til det sidste, sammen med en masse frivillige unge og FLROL. Therkild er ham i midten af billede sammen med Lars der er leder af vores klub. Den rød håret dame er Jane Findal fra kommunen der indviede borgen. Så var der markslag og derefter Rollespils buffet.
En ting undre mig dog meget, for når man tænker på hvor meget tid alle disse børn og voksne bruger på dette. Hvor var deres forældre så lige henne, på en skøn aften som denne ?? Jo, de havde travlt med at sætte deres børn af så de kunne komme hjem igen. Interessere de sig slet ikke for hvad deres børn går og laver ??
Her er der en flok voksne mennesker der stiller op for vores børn tidligt og sent, når vi kalder eller har problemer hjælper de os, og nej de får hverken guld eller gods for det, tværtimod. De har gjort et kæmpe stykke arbejde med at få samlet penge og materialer sammen til borgen, og så kan forældrene til de børn som får gavn ud af borgen ikke en gang bruge 1 time på at vise deres respekt for deres arbejde. Ja, undskyld er jeg helt galt på den, når jeg bliver knotten over det ??





































Så mange kommer der til hver Torsdag for at spille. De kommer gående ud af vejene med deres kostumer og våben. Det er faktisk et flot syn. 200 - 300 børn og unge spiller sammen og det er sjælden der er problemer de ikke selv kan løse.
Deres våben blive tjekket hver gang, sammen med tøjet. De må ikke have nogle hårde og skarpe kanter.

















































tirsdag den 12. juni 2007

Josephine.

Her går det fremad, den er god at strikke, har lige delt til ryg.


Den arbejder.

Min symaskine er sat på arbejde, den broder et logo for mig.
Et logo op til den efterskole Andreas skal starte på, i 9 Kl. Jeg har spurgt om lov.
Det er godt nok længe siden jeg har broderet på den, børene er blevet for store til det. Andreas kikkede mærkeligt på mig sidst jeg spurte, om jeg ikke skulle broder noget på en bluse for ham, altså mor jeg er ikke 10 år mere. Nå,nej det er han jo ikke. Dette logo er godkendt af ham, det er sejt. Jeg har lovet skolen de skal se det, når det en gang er færdig udviklet. Der er en venlig pige der har lavet sting på tegningen, så har jeg selv sat skrift på, og sat det hele sammen så det skulle se pænt ud. Prøver det lige af på en gammel bluse, og det er ikke helt ok inu.
Må have fat i en mørk bluse.

Der gik koks i det så nu er det pillet ud af rammen.
Med lidt fin pusseri bliver det vist ganske godt.
Vi skal der op på søndag, det ville da være sejt at komme med en bluse med logo på.



Den brune nededel er næsten færdig, jeg har noget med bånd. Syntes det så fint at lægge op med. Så når jeg har fået gjort det skal det komme et billede med fyld, rigeligt fyld.
Ellers er det en kanon model, hvorfor har jeg ikke brugt sådan et mønster før ??
Måske der er noget stof på lager, så kunne jeg jo...............







lørdag den 9. juni 2007

Se lige her...


Er det ikke set skønt syn. De ligger og lytter til Kim Larsen, ud af højtalerne drøner KVINDE MIN.... og der er bare knald på, åååååååååååå bare man var der. Lige før var det Lange Lone han sang. Der er gang i den mand. Der har været gang i den hele dagen, der ser ud til at være fyldt på pladsen når vi ser fra Lillebælts broen og vejret har været med dem. Det er lige før man skulle lave strik in næste år, hvis vi ikke skal derover, så kunne vi sidde på det grønne område og strikke, lytte og snakke.

Skumfiduser på grill.

En dejlig dag er ved at være slut. Der er plantet i krukker, de nye planter til det nye bed, er placeret hvor de skal graves i jorden imorgen. Nanna har fået årets første dukkert i lillebælt, der venter sikkert mange flere. Lillebælt er fyldt med både på Fyns siden, de ligger med på en lytter til rock under broen. Vi har grillet, kylling på dåse med ris salet og champion fyldt med hvidløgs smør. Da det var spist , mente Andreas de skulle slutte af med grillede skumfiduser. Så op på cyklen, efter skumfiduser. Lars og jeg rystede på hovedet, for da turen gik ind på torvet til formiddag, på cykle mente han de var tossede. Skumfiduser skal der til.
Andreas og Nanna griller.

Ind imellem 2 Marie kiks og du har den bedste dessert,
hvis du spørger de 2 skører unger.


Ummmm.....


Sofaen kalder sammen med strikketøjet. Så der er vel en eller anden genudsendelse i kassen.
Gu´ved hvad de bruger vores licens penge til, her i huset syntes vi ikke just det er til nye udsendelser, det kunne nu være fedt med en god film, uden at vi selv at skulle leje den.
For det gør vi endeligt sjældent her i huset. Og der er jo vores eje skyld.